Μορένο για Λουίς Ενρίκε: «Μου χρέωσε συμπεριφορές που δεν μου ανήκουν»

Ο Ρομπέρτο Μορένο έδωσε τη δική του απάντηση σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (28/11) στις κατηγορίες του Λουίς Ενρίκε τονίζοντας ότι οι συμπεριφορές που του χρεώνει ο άλλοτε συνεργάτης του δεν του ανήκουν και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο τα κάνει όλα αυτά. 

Μορένο για Λουίς Ενρίκε: «Μου χρέωσε συμπεριφορές που δεν μου ανήκουν»

Ο Ρομπέρτο Μορένο απάντησε στις κατηγορίες προς το πρόσωπο του από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας Λουίς Ενρίκε.

Λουίς Ενρίκε κατά Μορένο: «Δεν είναι έμπιστος» (vid)

Ο άλλοτε συνεργάτης του Ενρίκε δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (28/11) πως οι συμπεριφορές που του χρέωσε ο συμπατριώτης του δεν του ανήκουν.

Μορένο: Συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον Λουίς Ενρίκε

Παράλληλα εξέφρασε την έκπληξη του για όσα του καταμαρτύρησε ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως δεν γνωρίζει για ποιο λόγο τα έκανε όλα αυτά και πως αυτή, είναι μια πολύ δυσάρεστη στιγμή για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα ο Μορένο δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν γνωρίζω εάν θα το μάθω μία ημέρα. Και οι εξηγήσεις που έδωσε, δεν με βοήθησαν να καταλάβω. Μου επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο, με χαρακτήρισε άδικα και μου χρέωσε συμπεριφορές που δεν μου ανήκουν. Είναι μία πολύ δυσάρεστη στιγμή για εμένα».

Μένει να δούμε τώρα, τη συνέχεια τις υπόθεσης μεταξύ των δυο ανδρών που τραβάει πάνω της τα φλας της δημοσιότητας στην Ισπανία.