Μορένο: Συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον Λουίς Ενρίκε

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Ρομπέρτο Μορένο την Πέμπτη (28/11) το απόγευμα για να απαντήσει στα «πυρά που δέχτηκε»  από το νέο τεχνικό της εθνικής Ισπανίας Λουίς Ενρίκε.

Μορένο: Συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε στην παρουσίαση του την Τετάρτη (27/11) από την εθνική Ισπανίας «εξαπέλυσε τα πυρά του» εναντίον του παλιού του συνεργάτη στην ομάδα και μέχρι πρότινος τεχνικού των «φούριας ρόχας» Ρομπέρτο Μορένο, ισχυριζόμενος ότι ούτε λίγο ούτε πολύ «πήγε να του φάει» τη θέση στον πάγκο της, και τόνισε πως ο Μορένο δεν είναι έμπιστος και δεν θα τον ήθελε στο τεχνικό του επιτελείο.

Λουίς Ενρίκε κατά Μορένο: «Δεν είναι έμπιστος» (vid)

Ο Μορένο δεν θα αφήσει αναπάντητη την επίθεση του Λουίς Ενρίκε και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (28/11) το απόγευμα για να μιλήσει κι ο ίδιος για τα όσα κατηγορείται.

Όπως τονίζει μάλιστα η ισπανική «Marca», ο Μορένο που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την επίθεση στο πρόσωπο του θα υποστηρίξει πως όλο αυτό το διάστημα που αντικαθιστούσε τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Εθνικής είχε τον τελευταίο λόγο σε ότι αφορούσε την ομάδα.

Μη μπορώντας λοιπόν να αντέξει όλες αυτές τις ανακρίβειες, σύμφωνα πάντα με την «Marca» θα προβεί στη συνέντευξη Τύπου σε μια υπόθεση που συγκεντρώνει όλα τα «φώτα της δημοσιότητας» πάνω της στην Ισπανία.