Πριν από πόσα χρόνια έπαιξε δυο συνεχή ματς η Εθνική, χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού

Για να δούμε αρχική ενδεκάδα της Εθνικής ποδοσφαίρου χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού για δυο σερί ματς πρέπει να πάμε πολύ πίσω, όταν ο Σέρχιο Μαρκαριάν ήταν ομοσπονδιακός τεχνικός και τεχνικός σύμβουλος ο Καραγκούνης.

Πριν από πόσα χρόνια έπαιξε δυο συνεχή ματς η Εθνική, χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίκτης του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας.

Τέσσερα χρόνια πίσω πρέπει να πάμε για να βρούμε σερί ματς της Εθνικής μας στο ποδόσφαιρο χωρίς παίκτη του Ολυμπιακού στο βασικό της σχήμα.

Είναι η «μαύρη» εποχή που η «γαλανόλευκη» δεν κέρδιζε κανένα. Ο Ρανιέρι έχει αποχωρήσει και τις τύχες της είχε αναλάβει ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Μαρκαριάν.

Στις 29 Μαρτίου 2015, στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Ουγγαρία ξεκίνησαν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Αθανασιάδης.

Στις 13 Ιουνίου 2015 και πάλι με τον Ουρουγουανό στον πάγκο η Εθνική μας χάνει στα Φερόε με 2-1. Σε εκείνο ματς ξεκίνησαν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Καρέλης και Μήτρογλου.

Ο τελευταίος εκείνη τη σεζόν είχε παίξει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Φούλαμ αλλά οι υποχρεώσεις του με τους «ερυθρόλευκους» είχε ολοκληρωθεί και ουσιαστικά ανήκει στους Λονδρέζους.

Τρεις μέρες μετά (16/6/2015), στο εκτός έδρας φιλικό με την Πολωνία (0-0) ξεκίνησαν οι Καπίνο, Βύντρα, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Νίκης, Ταχτσίδης, Καρέλης, Φούντας.

Ο πρώτος εκείνο το καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό αλλά δεν ανήκε στον Θρύλο. Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ