Ομάρ: «Αξίζαμε να νικήσουμε την Τότεναμ»

Ο Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσα της Νορβηγίας για το γεγονός πως είναι αρχηγός του Ολυμπιακού, για την ήττα στο Βελιγράδι και για την ευθύνη που έχει φορώντας το περιβραχιόνιο.

Ομάρ: «Αξίζαμε να νικήσουμε την Τότεναμ»

Είναι πολύ σημαντικός για την Εθνική του ομάδα και βασικό στέλεχος της. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί όποτε πηγαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του αναγκάζει τα Μέσα της χώρας του να ασχολούνται μαζί του και να φιλοξενούν αρκετά θέματα και αφιερώματα.

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε σε νορβηγικά Μέσα για την Εθνική ομάδα και για την ομάδα του Πειραιά. «Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα και επίσης να είμαι αρχηγός», τόνισε ο Ομάρ και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους Πειραιώτες. «Είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Είναι, όμως, κάτι που μου αρέσει κάνω καλά», σχολίασε ο Ελαμπντελαουί.

«Ξέρει ο προπονητής τι να πάρε από εμένα και είμαι πάντα έτοιμος να δώσω το 100% για να βοηθήσω τον εαυτό μου», είπε ο Ομάρ και συνέχισε: «Έχουν υπάρξει περίοδοι τραυματισμών και που πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις και να πρέπει πάντα να έχεις πίστη στον εαυτό σου πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της ομάδας του στους ομίλους του Champions League με αντίπαλο την Τότεναμ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό και αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο επόμενο παιχνίδι ξεκουράσαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό για εμάς και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τη Μπάγερν Μονάχου. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην κορυφή και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον σύλλογο είναι πολύ καλά και για εμάς, ενώ όταν δεν πηγαίνει δεν είναι το ίδιο καλά», ανέφερε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στις δηλώσεις του σε νορβηγικά Μέσα.