Κανέρβα: «Δε μας απείλησε καθόλου η Ελλάδα»

Ο προπονητής της Φινλανδίας Μάρκο Κανέρβα μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Εθνική μας και μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ένιωσαν ιδιαίτερη απειλή από τους διεθνείς μας. 

Κανέρβα: «Δε μας απείλησε καθόλου η Ελλάδα»

Ο Μάρκο Κανέρβα μίλησε για την νίκη της Φινλανδίας με 1-0 κόντρα στην Εθνική μας για τα προκριματικά του Euro 2020 και όπως τόνισε η αμυντική λειτουργία ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την χθεσινή νίκη της ομάδας του.

Φινλανδία - Ελλάδα 1-0: Λιμνάζοντα ύδατα

Όσον αφορά το εθνικό μας συγκρότημα, ο Κάνερβα τόνισε ότι οι παίκτες του δεν ένιωσαν ιδιαίτερη απειλή σε κανέναν σημείο του αγώνα από τους διεθνείς μας.

Φαν'τ Σιπ: «Eίδα θετικά στοιχεία!» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Φιλανδών:

«Δεν ήρθε εύκολα η νίκη, ήταν δύσκολη. Η ομάδα για ακόμη μια φορά έδειξε τεράστια επιθυμία για νίκη και μεγάλη καρδιά. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Η Ελλάδα κρατούσε λίγο παραπάνω την μπάλα, αλλά τους διατηρήσαμε μακριά από την εστία μας.

Δεν μας απείλησε η Ελλάδα. Αυτό που μας έλειπε ήταν η κυνικότητα στην τελική προσπάθεια και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Eίμαι περήφανος για την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες μου».