Μέσι: «Δεν παίζω όπως περίμενα, σέβομαι τη Βραζιλία»

Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στην προσωπική απόδοση με την Αργεντινή στο Copa America 2019, ενώ σχολίασε και τον επικείμενο ημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Βραζιλία.

Μέσι: «Δεν παίζω όπως περίμενα, σέβομαι τη Βραζιλία»

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 κόντρα στη Βενεζουέλα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America 2019, όπου θα συναντήσει τη Βραζιλία.

O Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς της διοργάνωσης, ενώ τόνισε ότι δεν έχει την απόδοση που θα έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν βρίσκομαι στο καλύτερο επίπεδο, δεν παίζω όπως θα περίμενα. Αλλά έτσι είναι τα ματς, δεν έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και είναι πιο πολύπλοκο για να επιτεθείς, να πάρεις τα ηνία και να ξεπεράσεις τους αντιπάλους. Υπάρχει συνωστισμός στον χώρο του κέντρου επίσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς κόντρα στη Βραζιλία:

«Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι το φαβορί στο Βραζιλία - Αργεντινή. Και κυρίως όταν μιλάμε για το Copa America, που όλα είναι πολύ ισορροπημένα. Παίζουν στην έδρα τους και θα βγουν για να αποδείξουν πράγματα μπροστά στον κόσμο τους».

Στη συνέχεια, ο Μέσι ξεκαθάρισε: «Σέβομαι τη Βραζιλία, ξέρουμε τι σημαίνει γι' αυτούς που είναι γηπεδούχοι. Τα έδωσαν όλα απέναντι στην Παραγουάη, τρέχοντας πολύ. Αλλά διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε αρκετά καλοί για να τους αντιμετωπίσουμε και να τα δώσουμε όλα. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς και πολύ δύσκολο για αυτό που διαθέτει η Βραζιλία τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλα στο Copa America είναι αρκετά ισορροπημένα, πάμε να παλέψουμε».