Copa America 2019: Στα ημιτελικά η Αργεντινή, 2-0 τη Βενεζουέλα (highlights)

Η Αργεντινή επικράτησε 2-0 της Βενεζουέλας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa America. 

Copa America 2019: Στα ημιτελικά η Αργεντινή, 2-0 τη Βενεζουέλα (highlights)

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση η Αργεντινή επιβλήθηκε εύκολα της Βενεζουέλας με 2-0 για τα προημιτελικά του Copa America.

Από την αρχή της αναμέτρησης η «αλμπισελέστε» πίεσε για ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Το πανόραμα του Copa America: Τα ζευγάρια των νοκ άουτ αγώνων

Ο Αγκουέρο επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τακουνάκι στην κίνηση νίκησε τον Φαρίνιες για το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αργεντινή ξεκίνησε δυναμικά αλλά η Βενεζουέλα ανέλαβε τα ηνία προσπαθώντας να ισοφαρίσει.

Με τον χρόνο να περνά η παρέα του Λιονέλ Μέσι διπλασίασε τα τέρματα της στο 74' εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αγκουέρο επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής ο Φαρίνιες δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Λο Σένσο να τη στείλει ανενόχλητος στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην ημιτελική φάση η Αργεντινή θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα Βραζιλία σε μία αναμέτρηση για «γερά» νεύρα.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (Ραφαέλ Ντουνταμέλ): Φαρίνες, Ροζάλες (84’ Σέιχας), Τσάνσελορ, Ερνάντες, Ρινκόν, Μουρίγιο, Μορένο, Ντελ Πίνο (56΄Σοτέλντο), Ερέρα, Ροντόν, Ματσίς (71’ Γ. Μαρτίνες)


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ακούνια (68’ Λο Σέλσο), Παρέδες, Ντε Πάουλ, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (64’ Ντι Μαρία), Αγουέρο (85’ Ντιμπάλα).