Κούτρης: «Μόνο δική μας η ευθύνη»

Ο μπακ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στάθηκε στα λάθη που έγιναν και τα πλήρωσε η Εθνική μας ομάδα.

Κούτρης: «Μόνο δική μας η ευθύνη»

Η Ελλάδα κατάφερε και έχασε στο ΟΑΚΑ με 3-2 από την Αρμενία γράφοντας μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της. Ο Λεονάρντο Κούτρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμενία ανέλαβε και αυτός την ευθύνη όπως είχε κάνει ο Κώστας Φορτούνης. Στα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές στάθηκε ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που είπε αρχικά:

Ελλάδα-Αρμενία 2-3: Μόνο η γκολάρα του Φορτούνη άξιζε (vids)

Ηighlights από Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο, Φινλανδία

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς φταίμε, δεν φταίει κανείς άλλος. Δεχτήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Απέναντι σε αυτή την ομάδα καταφέραμε και δεχτήκαμε τρία γκολ. Το να δέχεσαι αυτά τα γκολ δεν μπορείς να πεις κάτι. Εμείς φταίμε γι’ αυτό που έγινε», είπε ο Κούτρης.

Όσον αφορά στο που εντοπίζει το πρόβλημα τόνισε: «Το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό απ’ όλες τις πλευρές. Το να δέχεσαι τρία γκολ μέσα στην έδρα σου, να δημιουργείς ευκαιρίες και να μην μπορείς να κάνει γκολ, θεωρώ ότι έγινε προσπάθεια. Τρέξαμε παλέψαμε, η προσπάθεια έγινε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίδα υπάρχει, αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος. Στα έξι παιχνίδια που υπάρχουν θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε μήπως περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Το θέμα είναι να καθαρίσει το μυαλό μας γιατί είναι τέλος της σεζόν», ανέφερε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Για τη συνέχεια στον όμιλο ο μπακ του Ολυμπιακού επισήμανε: «Υπάρχει στεναχώρια και πίκρα. Αυτό που έγινε σήμερα δεν φταίει κανείς άλλος. Το να δέχεσαι τρία γκολ από αυτή την ομάδα από δικά σου λάθη δεν μπορείς να πεις κάτι».