Κατηκαρίδης: «Λειτουργήσαμε σωστά σε πολλά σημεία»

Ικανοποιημένος έμεινε από τις Ελληνίδες διεθνείς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μετά την νίκη της Εθνικής Γυναικών επί των Νησιών Φερόε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro

Κατηκαρίδης: «Λειτουργήσαμε σωστά σε πολλά σημεία»

Η Εθνική Γυναικών νίκησε με 1-0 τα Νησιά Φερόε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης εμφανίστηκε ευχαριστημένος μετά το πέρας του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι που θεωρητικά είχαμε τον τίτλο του φαβορί και έπρεπε να παίξουμε επιθετικά. Στα προηγούμενα παιχνίδια τα Νησιά Φερόε είχαν παίξει επιθετική άμυνα. Σήμερα κλείστηκαν, μας προβλημάτισαν. Είδαμε όμως τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα, σε τί πρέπει να προπονηθούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι απέναντι σε άμυνες που παίζουν κλειστά.

Είναι η πρώτη φορά που οι κυρίες μου το αντιμετωπίζουν αυτό και είναι πάντα δύσκολο, ακόμα και για τους άντρες, να κάνεις επίθεση σε μια ομάδα που είναι συμπαγής αμυντικά. Λειτουργήσαμε σωστά σε πολλά σημεία ενώ μας επηρέασε λίγο και το άγχος του φαβορί.

Καλό πρόσημο, θετικό πρόσημο, να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι. Τώρα τα ξεχνάμε και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».