Εθνική Ελλάδας: Την Κυριακή (17/3) στην Νέα Σμύρνη η πρώτη συγκέντρωση

Την Κυριακή (17/3) στην Νέα Σμύρνη θα ξεκινήσει η Εθνική Ελλάδας την προετοιμασία της για το κομβικό παιχνίδι με το Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024.

Εθνική Ελλάδας: Την Κυριακή (17/3) στην Νέα Σμύρνη η πρώτη συγκέντρωση

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για την μεγάλη πρόκληση του να βρεθεί στα γήπεδα του EURO 2024 επιστρέφοντας στις μεγάλες διοργανώσεις έπειτα από μια δεκαετία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21/3, 21.45) το Καζακστάν στην «OPAP Arena» για τα ημιτελικά των play-off και σε περίπτωση νίκης θα πάει στον τελικό να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μια εκ των Γεωργίας ή Λουξεμβούργου.

Το σύνολο του Γκας Πογέτ θα έχει την πρώτη του συνάντηση μεθαύριο (17/3) Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 17.30 όπου και θα προπονηθεί για τρεις ημέρες. Την Τετάρτη, η Εθνική Ελλάδας θα προπονηθεί στις 19.30 στην Νέα Φιλαδέλφεια, μία ώρα μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Πογέτ.

Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου πριν πετάξει είτε για Γεωργία είτε για Λουξεμβούργο, καθότι ακόμη και εάν χάσει θα παίξει με τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού σε φιλική αναμέτρηση.

Συνάντηση Μπαλτάκου με τους αρχηγούς

Την ίδια ώρα, συνάντηση με τους αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Τζαβέλλα είχε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κύριος Παναγιώτης Μπαλτάκος στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κύριου Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σε πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας όλα τα θέματα, τα οποία αφορούν την Εθνική Ομάδα, ιδιαιτέρως δε αυτά που αφορούν τους επερχόμενους αγώνες για τα play-off πρόκρισης στο EURO 2024.

Οι «27» του Πογέτ

Θυμίζουμε πως οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.