Μπαρτσελόνα: Θα καταγγείλει την ισπανική Ομοσπονδία μετά τον τραυματισμό του Γκάβι

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει επίσημη καταγγελία κατά της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Θα καταγγείλει την ισπανική Ομοσπονδία μετά τον τραυματισμό του Γκάβι

Χωρίς να έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο η Ισπανία αγωνίστηκε κόντρα στη Γεωργία για τη φάση των προκριματικών του Euro 2024.

Άπαντες θεώρησαν δεδομένο το ροτέισον από πλευράς Ντε Λα Φουέντε, ωστόσο ο προπονητής της Ισπανίας έδωσε φανέλα βασικού στον Γκάβι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και να υποστεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ρήξη χιαστού. Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προκαλέσει την οργή των Καταλανών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να οδηγήσουν στα άκρα την ήδη «ψυχρή» τους σχέση με την ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα κάνει καταγγελία κατά της Ομοσπονδίας, για την κακή διαχείριση του νεαρού διεθνή ποδοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε κόντρα εδώ και λίγα χρόνια. Αρχικά η Μπαρτσελόνα είχε διαμαρτυρηθεί για την επιλογή της εθνικής να καλέσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τον Πέδρι, ο οποίος αναγκάστηκε εκείνη τη σεζόν να αγωνιστεί σε εβδομήντα ματς. Το κλίμα στράβωσε περισσότερο μετά την κλήση του Γιαμάλ στα προκριματικά του Euro, παρά το γεγονός πως ήταν τραυματίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως διεθνή δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η FIFA θα πληρώσει αποζημίωση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.