Προκριματικά Euro 2024: Φινάλε με νίκες - «Σοκ» με Γκάβι για την Ισπανία

Με νίκες έκλεισαν τα προκριματικά Πορτογαλία, Ισπανία και Σλοβακία, ομάδες που έχουν ήδη κλείσει θέση για τα τελικά του Euro 2024. «Πάγωσαν» με Γκάβι οι «Ρόχας» καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού. 

Προκριματικά Euro 2024: Φινάλε με νίκες - «Σοκ» με Γκάβι για την Ισπανία

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τα προκριματικά του Euro 2024 οι ομάδες που είχαν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης. Για τον 1ο όμιλο, η Ισπανία επικράτησε 3-1 της Γεωργίας στο «Χοσέ Θορίγια», ωστόσο όλων η σκέψη είναι στον Γκάβι.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σοβαρά και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού και αν επιβεβαιωθούν τότε ο νεαρός μέσος θα χάσει τη σεζόν και φυσικά το Ευρωπαϊκό του καλοκαιριού.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Σκωτία που θα ακολουθήσει τους «Ρόχας» στα γήπεδα της Γερμανίας, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 σε ένα χορταστικό ματς, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Όλα Σολμπάκεν.

Για το 10ο γκρουπ, η Πορτογαλία πανηγύρισε τη 10η σερί νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας 2-0 της Ισλανδίας στο «Χοσέ Αλβαλάδε». Η 2η του ομίλου Σλοβακία λύγισε 2-1 τη Βοσνία στη Ζένιτσα και μάλιστα με ανατροπή.

Τα παιχνίδια των 21:45:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα

Ισπανία - Γεωργία 3-1
Σκωτία - Νορβηγία 3-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

10ος ΟΜΙΛΟΣ
Τα αποτελέσματα

Πορτογαλία - Ισλανδία 2-0
Λιχτενστάιν - Λουξεμβούργο 1-0
Βοσνία - Σλοβακία 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ