Γεωργατζή: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Η «χρυσή αλλαγή» του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη, Ιφιγένεια Γεωργατζή τόνισε πως η νίκη της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Ουκρανία ήρθε δίκαια. 

Γεωργατζή: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Η Ιφιγένεια Γεωργατζή μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 70' και δύο λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στην Σούλα Σπυριδωνίδου για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ για την Εθνική Γυναικών απέναντι στην Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε με το πέρας της αναμέτρησης:

Για το τι της είπε ο προπονητής πριν μπει στο ματς: «Ότι λέει πάντα: να παίζουμε με ψυχή, ότι μπορούμε να κάνουμε, εννοείται να παίζουμε με πάθος. Μπήκα αποφασιστικά και προσπάθησα 100% να βοηθήσω την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη».

Για το πώς θα μείνουν συγκεντρωμένες: «Σίγουρα πρέπει να μείνουν χαμηλά οι τόνοι. Εννοείται ότι χαρήκαμε για την νίκη. Νομίζω ότι την αξίζαμε με βάση την εικόνα που είχαμε και είχαμε πει ότι θα μπούμε μέσα για να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο αλλά είπαμε ότι θα μπούμε και θα κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα και από αύριο ξεκινάμε με κάτω το κεφάλι, δουλειά, γιατί έχουμε άλλο ένα παιχνίδι να νικήσουμε».

Κατηκαρίδης: «Αυτές οι κυρίες αξίζουν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα» (vid)

Σπυριδωνίδου: «Το πάθος μας έκανε την διαφορά…»