Εθνική Ελλάδας: Η μπάλα στον κόσμο της

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην… «OPAP Arena» για την Εθνική Ελλάδας, που έχει ανάγκη τον κόσμο της όσο ποτέ.

Εθνική Ελλάδας: Η μπάλα στον κόσμο της

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Ιρλανδία, έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» κόντρα σε Έϊρε και Γιβραλτάρ και θα τα παίξει «όλα για όλα» στα δύο τελευταία ματς του Β’ ομίλου των European Qualifiers κόντρα σε Ολλανδία (16/10) και Γαλλία (21/11).

Μπορεί λοιπόν η «γαλανόλευκη» να γνώρισε ήδη δύο ήττες από «τρικολόρ» και «οράνιε», ωστόσο πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Αυτό, διότι πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, κάτι το οποίο έχει ζητήσει πολλάκις ο Γκουστάβο Πογέτ.

Υπομνούμε πως ο Πογιέτ είχε κάνει ξεκάθαρο με κάθε τρόπο το πόσο πολύ πιστεύει στην δύναμη του κόσμου από την πρώτη στιγμή, ενώ στην συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της Εθνικής τον Ιούνιο είχε επισημάνει πως θα ήθελε να δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι για τους συλλόγους τους και στα ματς της Εθνικής, «Θέλω ο Εμπαπέ να νιώσει δέος από την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα», ήταν το σχόλιό του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΦΩΣ», δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Σίγουρα είναι ώθηση το να έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε αγώνα να έχουμε την στήριξη, γιατί και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή πορεία όπως παλιά και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για τον στόχο μας, το Γιούρο 2024».

Κάλεσμα στον κόσμο απεύθυναν σήμερα (14/10) το πρωί μέσω αναρτήσεών τους στα Social Media τόσο ο Γιώργος Τζαβέλλας όσο και ο Μανώλης Σιώπης: «την Δευτέρα το γήπεδο να… βράζει!». Σημειώνεται δε, πως εάν νικήσει την Ολλανδία, η Εθνική Ελλάδας θα βρει απέναντι της μια... αδιάφορη Γαλλία την τελευταία αγωνιστική αφού η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Euro 2024.

Γνώμη μας είναι πως η Εθνική μας ομάδα όχι απλά «ζέστανε» τους υποστηρικτές της, αλλά τους έκανε να πιστεύουν απόλυτα στην πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας. Όλοι οι δρόμοι λοιπόν, οδηγούν στην… «OPAP Arena»!

Ελλάδα - Ολλανδία: Τα εισιτήρια του αγώνα