Εθνική Αγγλίας: Εκτός με τραυματισμό Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γκρίλις

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο Τζακ Γκρίλις αποχώρησαν από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού.

Εθνική Αγγλίας: Εκτός με τραυματισμό Αλεξάντερ-Άρνολντ και Γκρίλις

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις αποσύρθηκαν από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με την Ουκρανία και την Σκωτία λόγω τραυματισμού.

Οι δύο παίκτες παρουσιάστηκαν στο St George's Park, αλλά έκτοτε αποσύρθηκαν μετά από εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς που υπέστησαν σε επίπεδο συλλόγων.

Ο Γκρίλις έμεινε εκτός της νίκης της Σίτι με 5-1 επί της Φούλαμ το Σάββατο λόγω προβλήματος στον μηρό και τώρα θα χάσει τον προκριματικό αγώνα της Αγγλίας για το Euro 2024 με την Ουκρανία στις 9 Σεπτεμβρίου και το φιλικό με την Σκωτία στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ υποβλήθηκε σε εξέταση την Δευτέρα (4/9) και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, αφού υπέστη ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό στην Κυριακάτικη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Άστον Βίλα.

Ο 24χρονος αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό και αφού δέχθηκε θεραπεία στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε κατευθείαν προς τα αποδυτήρια.

Ο τραυματισμός τον καθιστά αμφίβολο για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουλβς στην Premier League στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά η διαθεσιμότητά του για το ματς θα εξαρτηθεί από το πώς θα ανταποκριθεί στη θεραπεία. Αναμένεται να χάσει όχι περισσότερο από ένα παιχνίδι της Premier League.

Ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Άρνολντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των αμυντικών απουσιών της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τους Τζον Στόουνς, Λουκ Σο και Ταϊρόν Μινγκς να βρίσκονται επίσης εκτός.