Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασίας συνέχεια στην Ριζούπολη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, στο «Γ. Καμάρας», η 3η προπόνηση της δεύτερης εβδομάδας προετοιμασίας της Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια των European Qualifiers με την Ιρλανδία και την Γαλλία.

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασίας συνέχεια στην Ριζούπολη

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται, στο «Γ. Καμάρας», δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια των European Qualifiers με την Ιρλανδία (16/6, εντός) και την Γαλλία (19/6, εκτός).

Σε αυτό το διάστημα η Εθνική έχει βρει την ευκαιρία να καταπιαστεί με πράγματα που δεν είχε την ευκαιρία στο παρελθόν, ελέω χρόνου, όπως είναι η δημιουργία αυτοματισμών.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Γκουστάβο Πογιέτ και συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.