Σιώπης: «Είχε πει ο Πογιέτ ότι θα σκοράρω και γέλαγαν όλοι»

Ο Μανώλης Σιώπης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί του Γιβραλτάρ και για το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σιώπης: «Είχε πει ο Πογιέτ ότι θα σκοράρω και γέλαγαν όλοι»

Ο Μανώλης Σιώπης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας και το πανηγύρισε δεόντως με τον Τάσο Μπακασέτα να τον παίρνει στους ώμους του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ ο Έλληνας χαφ στάθηκε στους πανηγυρισμούς που δείχνουν το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Μανώλης Σιώπης μίλησε:

Για το ότι ο Πογιέτ είχε πει πως θα σκοράρει: Το είπε ο προπονητής στην προπόνηση μπροστά σε όλους και γέλαγαν όλοι. Ο επόμενος που το πίστευε ήταν ο Ντέλιας. Όλοι μου έλεγαν ότι δεν ξέρω να πανηγυρίζω. Δεν είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω γιατί δεν σκοράρω. Έκατσε έτσι η φάση και μπήκε το γκολ.

Για το αν το πίστευε όταν του στρώθηκε η μπάλα: Ήταν η φάση τέτοια και το στρώσιμο του Πέλκα ήταν ιδανικό. Ζύγισα και το σουτ. Εκείνη τη στιγμή που ήρθε η μπάλα το πίστευα.

Για τους πανηγυρισμούς με Μπακασέτα: Αυτό το κλίμα που έχουμε στην ομάδα είναι σημαντικό. Εγώ ήμουν στα χαμένα. Όταν πανηγυρίζουμε σε τέτοιο παιχνίδι τόσο πολύ καταλαβαίνεις τι κλίμα υπάρχει.

Για τα ματς με Γαλλία: Κοιτάζουμε τώρα το παιχνίδι με τη Λιθουανία που είναι ένα ματς προετοιμασίας για τα δύσκολα ματς που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε και εκεί μία καλή εμφάνιση.