Κύπρος: Παρελθόν ο Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου αποτελεί παρελθόν για την εθνική ομάδα της Κύπρου, η οποία ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Κύπρος: Παρελθόν ο Κωστένογλου

Παρελθόν αποτελεί για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κύπρου ο Νίκος Κωστένογλου. Την εξέλιξη έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ομοσπονδία της χώρας και εύχεται στον Έλληνα προπονητή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κωστένογλου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κωστένογλου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα, από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας.

Η ΚΟΕ, μάλιστα φαίνεται πως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα τις πληροφορίες έχουν γίνει ήδη επαφές με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί και μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί σύντομα.