Γιακουμάκης: «Το ήθελα πολύ το γκολ, αξίζαμε 100% την πρωτιά»

O Γιώργος Γιακουμάκης που άνοιξε το σκορ της Εθνικής μας επί του Κοσόβου αναφέρθηκε στον προβιβασμό στη League B  του Nations League και στο γκολ του.

Γιακουμάκης: «Το ήθελα πολύ το γκολ, αξίζαμε 100% την πρωτιά»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν o άνθρωπος που έκανε το πρώτο «χτύπημα» στην άμυνα του Κοσόβου και άνοιξε το δρόμο για το 2-0 της Εθνικής μας που οδήγησε στην άνοδο στην League B του Nations League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως είχα πει και στη συνέντευξη πριν το πρώτο ματς, πιστεύαμε πολύ στις δυνατότητές μας από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Σίγουρα ήρθε πιο γρήγορα απ’ όσο περιμέναμε. Το αξίζαμε 100% και δικαίως πήραμε την πρωτιά. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε δημιουργία. Όχι πολλές ευκαιρίες, αλλά αρκετές για να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ».

«Στα πρώτα ματς θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Το ήθελα πολύ το γκολ. Το να σκοράρεις με τον σύλλογό σου είναι όμορφο, αλλά με την Εθνική είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από καιρό είχαμε τόσο κόσμο στο πλάι μας. Τον ευχαριστούμε για αυτό. Πάντα η επαρχία δείχνει ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην Εθνική. Ελπίζω και στις μεγάλες πόλεις ο κόσμος να είναι δίπλα μας».

«Η νίκη ειναι αφιερωμένη στον Λημνιό που ήταν ο μεγάλος άτυχος της αποστολής. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Το γκολ το χρειαζόμουν, ανυπομονούσα για αυτή τη στιγμή και είμαι χαρούμενος».