Κύπρος: Παραμένει ο Κωστένογλου στην εθνική ομάδα

Με τον Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική της ηγεσία θα συνεχίσει να πορεύεται η εθνική ομάδα της Κύπρου, κόντρα στις φήμες περί απόλυσής του από τον πάγκο.

Κύπρος: Παραμένει ο Κωστένογλου στην εθνική ομάδα

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Νίκος Κωστένογλου, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας απογοήτευσε με τα αποτελέσματά του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη και πανηγύρισε μόλις μία νίκη στα 10 παιχνίδια που έδωσε, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην προτελευταία θέση του γκρουπ και να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Κωστένογλου δέχτηκε σκληρή κριτική και για τις κακές εμφανίσεις της εθνικής, ωστόσο κομβικό ρόλο για την παραμονή του τελικά στο πόστο του έπαιξε η πρόσφατη νίκη (2-0) επί της Εσθονίας.

Μία νίκη με την οποία η Κύπρος εξασφάλισε την παραμονή της στην 3η κατηγορία του Nations League και θα βρεθεί πλέον αντίπαλος της Ελλάδας (μαζί με τη Β. Ιρλανδία και το Κόσοβο).

Όπως σημειώνουν τα Μέσα της Κύπρου, ο Έλληνας προπονητής κέρδισε το «στοίχημα» για την παραμονή του στο πόστο του και θα μείνει πλέον στον πάγκο του συγκροτήματος για έναν ακόμα χρόνο.