Εθνική Ελλάδας: Μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς κι οι Γεωργιανοί λόγω των πέντε νεκρών στο Μπατούμι

Τόσο η Εθνική Ελλάδος, όσο και η Γεωργία θ' αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, εις ένδειξη πένθους για τους πέντε νεκρούς από κατάρρευση πολυκατοικίας στην πόλη διεξαγωγής του αγώνα (19.00) Μπατούμι

Εθνική Ελλάδας: Μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς κι οι Γεωργιανοί λόγω των πέντε νεκρών στο Μπατούμι

Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια θ' αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην αναμέτρηση με τη Γεωργία, όπως κι οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας για την 7η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου της Ευρωπαϊκής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι διεθνείς των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων προβαίνουν στην εν λόγω κίνηση τιμώντας την μνήμη των θυμάτων, από την εν μέρει κατάρρευση κτιρίου, στην πόλη Μπατούμι, όπου φιλοξενείται η αναμέτρηση.

Στο αίτημα που κατέθεσαν οι Γεωργιανοί η ΕΠΟ συναίνεσε κι οι δύο ομάδες θα κατέβουν με πένθος στα μανίκια.

Θυμίζουμε πως πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Παρασκευής (08/10), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, αποδίδοντας το δυστύχημα στις εργασίες ανακαίνισης που γινόντουσαν σε ένα διαμέρισμα.

Πέντε όροφοι του κτιρίου αυτού κατέρρευσαν, καταπλακώνοντας πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο μπροστά του, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι ενδέχεται «έως και 15 άνθρωποι» να έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με την ομοσπονδία της Γεωργίας να ζητά την αναβολή του , αίτημα, ωστόσο, το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Η ενδεκάδα των Γεωργιανών

Εξάλλου στα αγωνιστικά ο εκλέκτορας των γηπεδούχων Βιλί Σανιόλ επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Μικετάτζε στην κορυφή.

Θα πλαισιώνεται από τους, μεσοεπιθετικούς, Λομπανίτζε, Τσακβετάτζε και Κβαρτσκέλια.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Γεωργίας: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκλορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια, Λομπανίτζε, Τσακβεντάτζε, Κβαρατσκέλια, Μικετάντζε.