Γιάνε Άντερσον: «Ήμασταν άτυχοι, δεν με αφορά εάν περάσει η Ελλάδα»

Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον μετά την ήττα από την Ελλάδα με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο, στάθηκε στα δύο δοκάρια που είχε η ομάδα του ενώ ανέφερε πως δεν τον αφορά η πρόκριση της «γαλανόλευκης» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Γιάνε Άντερσον: «Ήμασταν άτυχοι, δεν με αφορά εάν περάσει η Ελλάδα»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας δεν ήταν ευχαριστημένος μετά την ήττα από την Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Γιάνε Άντερσον στάθηκε στα δύο δοκάρια που είχε η ομάδα του, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σημείωσε πως δεν τον αφορά εάν περάσει στο Μουντιάλ του Κατάρ η Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

«Για την πρόκριση της Ελλάδας έχω να πω ότι δεν είναι κάτι που με αφορά. Για την εικόνα στο γήπεδο η Ελλάδα είναι μία δυνατή ομάδα. Και αμυντικά και μπροστά στην επίθεσή της. Ξέραμε πως θα βρούμε δύσκολο αντίπαλο. Ήμασταν άτυχοι με τα δύο δοκάρια και είχαμε ευκαιρίες. Είχε και η Ελλάδα ευκαιρίες αλλά προς το τέλος. Τους συγχαίρω για τη νίκη τους. Συγχαίρω την Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον μετά την ήττα από την Ελλάδα με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Τετάρτης (9/9).