Ενρίκε: «Κάναμε πολλά λάθη κόντρα στην Ελλάδα, να διορθώσουμε την εικόνα μας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Γεωργία αλλά και στο ισόπαλο παιχνίδι με την Ελλάδα

Ενρίκε: «Κάναμε πολλά λάθη κόντρα στην Ελλάδα, να διορθώσουμε την εικόνα μας»

Στην έδρα της Γεωργίας δοκιμάζεται την Κυριακή (28/3, 19:00) η Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λουίς Ενρίκε: «Δεν περίμενα να φέρουμε ισοπαλία με την Ελλάδα»

Ο προπονητής των «φούριας ρόχας» αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας, σχολιάζοντας παράλληλα την εικόνα των παικτών του κόντρα στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να επιτεθούμε περισσότερο από τη μεσαία γραμμή. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν την Ελλάδα, πρέπει να επιτίθεσαι με όλους τους τρόπους, είτε από μακριά, είτε από τη μεσαία γραμμή, όχι μόνο από τις πτέρυγες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι ελπίζαμε πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα με άνετο τρόπο και ότι θα φτιάχναμε αρκετές φάσεις. Αυτό δεν συνέβη, σίγουρα μας απογοήτευσε και μας ανησυχεί. Ωστόσο, δουλεία μας είναι να το διορθώσουμε άμεσα, τόσο την εικόνα μας στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Συνολικά κάναμε 40 εύκολα λάθη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όταν θα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που αμύνεται μαζικά δεν θα μας κοστίσει. Σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί».