Ισπανία - Ελλάδα: Mε Πέδρι αναμένεται η 11αδα των «φούριας ρόχας»

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας ο 18χρονος Πέδρι όχι μόνο θα ντεμπουτάρει κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, αλλά θα είναι βασικός στο ματς της Γρανάδας, το εναρκτήριο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. 

Ισπανία - Ελλάδα: Mε Πέδρι αναμένεται η 11αδα των «φούριας ρόχας»

Ο 18χρονος Πέδρι είναι όχι μόνο η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς στην Μπαρτσελόνα και τη La Liga. αλλά το νέο πρόσωπο, που συγκέντρωσε τα βλέμματα, στις κλήσεις του Λουίς Ενρίκε για την Εθνική Ισπανίας, ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Μάλιστα ο νεαρός από την Τενερίφη αναμένεται, βάσει πληροφορίων των Ισπανικών ΜΜΕ, να είναι βασικός στο εναρκτήριο ματς των «φούριας ρόχας» κόντρα στην Εθνική ματς στη Γρανάδα (21.45) για τον 2ο όμιλο των Ευρωπαϊκών προκριματικών.

Δεν θα είναι όμως ο μόνος... νεωτερισμός από πλευράς του Ισπανού εκλέκτορα για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στη «γαλανόλευκη».

Έτσι κάτω από τα γκολπόστ προαλείφεται ο Ουνάι Σιμόν, της Αθλέτικ Μπιλμπάο (αντί του, ντεφορμέ, Ντε Χέα, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), με την άμυνα μπροστά του ν' απαρτίζεται από τον Πέδρο Πόρο (της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), τον, αρχηγό, Σέρχιο Ράμος, τον Ινίγκο Μαρτίνεθ και τον Γκαγιά (αντί του Ζόρντι Άλμπα).

Στην τριάδα των χαφ (σ. σε σχηματσμό 4-3-3) πλην του Πέδρι, αναμένεται να βρίσκονται οι Ρόδρι (Μάντσεστερ Σίτι) και Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Όσο για την επίθεση - ελλείψει του τραυματία Ζεράρ Μορένο (1ος Ισπανός σκόρερ του τρέχοντος πρωταθλήματος και 3ος συνολικά) - πιθανότεροι είναι οι Ντάνι Όλμο και Φεράν να πλασιώσουν τον Μοράτα.