Φαν'τ Σιπ: «Πρόκληση το ματς με Ισπανία» (vid)

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ισπανία την Πέμπτη (25/3, 21:45). 

Φαν'τ Σιπ: «Πρόκληση το ματς με Ισπανία» (vid)

Η Εθνική ομάδα άρχισε την προετοιμασία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει του πρώτου αγώνα της για την προκριματική φάση του Μουντιάλ εναντίον της Ισπανίας στη Γρανάδα (25/3, 21:45).

Φαν'τ Σιπ: Τι είπα σε Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Στη «γαλανόλευκη» προσκλήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, στην οποία δεν έχει ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Εθνική: Κλήθηκε ο Μπακάκης

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σχιπ δήλωσε για το ματς με τους Ισπανούς: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε. Πέρασε καιρός. Αρχίζοντας τους αγώνες με μια ομάδα όπως η Ισπανία και μάλιστα εκτός έδρας είναι για εμάς πρόκληση. Είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δείξουμε στους εαυτούς μας και στην Ευρώπη, ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα ομάδα όπως η Ισπανία. Αυτή είναι η πρόκληση. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

Γιαννούλης: Καθαρές οι εξετάσεις - Ενσωματώνεται στην Εθνική Ελλάδας