Γιαννούλης: Καθαρές οι εξετάσεις - Ενσωματώνεται στην Εθνική Ελλάδας

Παρών θα είναι κατά τα φαινόμενα ο τραυματίας Δημήτρης Γιαννούλης στις επόμενες -μετά την Ισπανία- υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Γιαννούλης: Καθαρές οι εξετάσεις - Ενσωματώνεται στην Εθνική Ελλάδας

Ευχάριστα δείχνουν να είναι τα πράγματα σχετικά με τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιαννούλη και την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο κεφάλι στη σαββατιάτικη (20/3) εντός έδρας συνάντηση της Νόργουιτς με την Μπλάκμπερν (1-1) για την 38η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Championship και μάλιστα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 30ό λεπτό του παιχνιδιού.

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί διεξαγωγής ποδοσφαίρου στην Αγγλία, όταν ένας ποδοσφαιριστής υφίσταται τραυματισμό στο κεφάλι υποβάλλεται σε συγκεκριμένες εξετάσεις προτού επανέλθει στα γήπεδα.

Οι εξετάσεις λοιπόν τις οποίες έκανε ο Γιαννούλης έχουν θετική εξέλιξη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό πλέον να ενταχθεί στην εθνική ομάδα την ερχόμενη Παρασκευή (26/3) ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».

Και μπορεί o 25χρονος αμυντικός να μην προλαβαίνει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 με αντίπαλο την Ισπανία στη Γρανάδα αυτή την Πέμπτη (25/3), ωστόσο θα είναι παρών και στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Τζον Φαν'τ Σιπ για το φιλικό ματς με την Ονδούρα (28/3), αλλά και την επίσημη αναμέτρηση με τη Γεωργία στην Τούμπα (31/3) για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης.