Οι Εθνικές «πληγώνουν» ξανά τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να μετράνε τις πληγές τους εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Ο Αχμέντ Χασάν θετικός στον κορονοϊό και η μεγάλη αγωνία για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Οι Εθνικές «πληγώνουν» ξανά τον Ολυμπιακό

Γι' ακόμα μία φορά οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με τις Εθνικές ομάδες αποδεικνύονται επιζήμιες για τον σύλλογο. Τον Οκτώβριο οι Πειραιώτες έχασαν λόγω κορονοϊού τον Μαντί Καμαρά με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην παίξει σε δύο παιχνίδια του Champions League.

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Χασάν

Λόγω Καμαρά κόλλησε ο Ουσεϊνού Μπα που επίσης έχασε δύο ευρωπαϊκά ματς, ενώ θετικός στον Covid-19 βρέθηκε και ο Χιλάλ Σουντανί. Τον Οκτώβριο είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας, ο Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας. Ακόμη ο νεαρός μπακ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Γαστρεντερίτιδα ο Ελ Αραμπί

Και τα προβλήματα λόγω Εθνικών ομάδων συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έπαιξε στο χθεσινό (17/11) παιχνίδι του Μαρόκου λόγω συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός. Ο Αχμέντ Χασάν βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και ο Πέδρο Μαρτίνς πονοκεφαλιάζει γι' ακόμα μία φορά εξαιτίας προβλημάτων που προκαλούνται στην ομάδα από τις Εθνικές.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία σειρά από σημαντικά ματς όπως αυτά με τον Παναθηναϊκό, τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Άρη και σίγουρα δεν θα έχει τον Χασάν, ενώ η αγωνία παραμένει μεγάλη για τον Ελ Αραμπί. Από τη μία είναι τιμή για τον Ολυμπιακό να έχει ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες, αλλά από την άλλη χάνει βασικά του στελέχη, ποδοσφαιριστές που τους πληρώνει αδρά και δεν θα τους έχει στη διάθεση του στα πιο σημαντικά ματς της σεζόν.