Γαστρεντερίτιδα ο Ελ Αραμπί

Συναγερμός σήμανε στον Ολυμπιακό εξαιτίας της ασθένειας που κράτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκτός από το παιχνίδι του Μαρόκου με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία.

Γαστρεντερίτιδα ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου για το παιχνίδι με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία λόγω ίωσης, όπως μετέδωσαν τα Μέσα της πατρίδας του.

Ολυμπιακός: Ανησυχία για Ελ Αραμπί, βασικός ο Χασάν

Η είδηση σήμανε συναγερμό στον Ολυμπιακό, αφού οι εποχές είναι περίεργες και εκείνο που δεν ήθελαν ήταν ο παίκτης να έχει μολυνθεί από τον ιό που θα τον κρατούσε εκτός από τα σημαντικά ματς που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

Αμέσως ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά, Χρήστος Θέος επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τις ακριβώς συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ελ Αραμπί μετέφερε στον γιατρό του Ολυμπιακού ότι έμεινε εκτός αποστολής διότι εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Αυτή είναι και η ενημέρωση που υπάρχει από τους Πειραιώτες για το θέμα που προέκυψε με τον Μαροκινό επιθετικό και φυσικά τώρα αναμένουν την επιστροφή του στην Ελλάδα.