Εθνική Ελλάδας: Το παλεύει ο Μασούρας για Μολδαβία

Ο Γιώργος Μασούρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Μολδαβία.

Εθνική Ελλάδας: Το παλεύει ο Μασούρας για Μολδαβία

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τη Μολδαβία, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή. Στην τελευταία προπόνηση που έγινε επί ελληνικού εδάφους ο Γιώργος Μασούρας ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Ο άσος του Ολυμπιακού που είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Δευτέρας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και παλεύει να προλάβει τον αγώνα με τη Μολδαβία. Οι εξετάσεις του ποδοσφαιριστή είχαν βγει καθαρές και όσο περνάνε οι ημέρες υποχωρεί το πρήξιμο στον αστράγαλο του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος επίσης κάνει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα με τη Μολδαβία, αλλά όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει.

Κατά τα άλλα η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Μολδαβία όπου θα πραγματοποιήσει ακόμη μία προπόνηση και επί της ουσίας σε αυτή θα φανεί αν θα προλάβει τον αγώνα ο Μασούρας.