Tι έκαναν οι διεθνείς του Ολυμπιακού, Κρίστινσον, Τσούμιτς και Μάρκοβιτς

Τι έχουν κάνει μέχρι τώρα στα παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες οι Κρίστινσον, Τσούμιτς και Μάρκοβιτς.

Tι έκαναν οι διεθνείς του Ολυμπιακού, Κρίστινσον, Τσούμιτς και Μάρκοβιτς

Το βράδυ η Ελλάδα αντιμετωπίσει το Κόσσοβο και ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να μάθει ποιοι ποδοσφαιριστές του θα αγωνιστούν και ποιοι όχι. Ο Ολυμπιακός εκτός από τους τρεις Έλληνες διεθνείς που είναι στην εθνική ανδρών έχει κι άλλους που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην εθνική Ισλανδίας έχει κληθεί ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο γκολκίπερ που αποκτήθηκε πρόσφατα από την ΑΕΛ. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν στον πάγκο της εθνικής του ομάδας στο παιχνίδι με την Αγγλία για το Nations League στο οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Ο Κρίστινσον δεν έπαιξε ούτε λεπτό σε αυτό το ματς.

Στην εθνική Ελπίδων της Σερβίας ο Ολυμπιακός έχει δύο ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα έχει τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και τον Νίκολα Τσούμιτς. Στο ματς που έγινε (4/9) με αντίπαλο τη Λετονία για τα προκριματικά του Euro οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν βασικοί σε εκείνο το 2-2.

Ο Μάρκοβιτς βγήκε από το γήπεδο στο 46' με τον Βλαλούκιν να παίρνει τη θέση του, ενώ ο Τσούμιτς αντικαταστάθηκε στο 88' από τον Ζιβογίνοβιτς. Επόμενη υποχρέωση της εθνικής Ελπίδων της Σερβίας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη με αντίπαλο τη Βουλγαρία.