Ο Γ. Σαββίδης χρησιμοποίησε Κοέλιο για να αναγγείλει το τέλος (του Φερέιρα) (pic)

Ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση μέσω του instagram για τα όσα συμβαίνουν στους Θεσσαλονικείς με ένα αινιγματικό ποστ και... Πάολο Κοέλιο.

 Ο Γ. Σαββίδης χρησιμοποίησε Κοέλιο για να αναγγείλει το τέλος (του Φερέιρα) (pic)

Στη σκιά των έντονων αποδοκιμασιών μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας αλλά και από το προπονητικό στη Ν. Μεσημβρία, ο Γιώργος Σαββίδης, ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση μέσω του instagram για τα όσα συμβαίνουν στους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ: Συνθήματα με σπρέι κατά του Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα

Ξεκάθαρη θέση, δεν την λες, αλλά πολύ περισσότερο ένα αινιγματικό ποστ, το περιεχόμενο του οποίου είναι ένα απόφθεγμα από τον διάσημο συγγραφέα Πάολο Κοέλιο. Τι αναφέρει λοιπόν αυτό;

«Είναι πάντα σημαντικό να γνωρίζεις πότε κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Κύκλοι ή πόρτες ή κεφάλαια κλείνουν, δεν έχει σημασία πώς το λέμε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αφήνεις στο παρελθόν αυτές τις στιγμές στη ζωή που έχουν τελειώσει».

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-2: Κυριάρχησε και επικράτησε δίκαια η Ένωση

Είναι δεδομένο πως ο Αμπέλ Φερέιρα θα αποτελέσει παρελθόν, είτε με το τέλος των πλέι οφ (πιο πιθανό) είτε πιο άμεσα, αλλά μένει να δούμε αν έχει κλείσει και ο κύκλος κι άλλων μέσα στην ομάδα.