ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα

Έξω από το γήπεδο της Τούμπας συγκεντρώθηκε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε τους παίκτες και τον Αμπέλ Φερέιρα για την ήττα από την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα

Το κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι έκρυθμο μετά και τη νέα ήττα της ομάδας στα φετινά playoff. Οι «ασπρόμαυροι» έπειτα από το τέλος της διεκδίκησης του πρωταθλήματος έστρεψαν την προσοχή τους στη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-2: Κυριάρχησε και επικράτησε δίκαια η Ένωση

Η ήττα από την ΑΕΚ ωστόσο στην Τούμπα έδωσε τη δυνατότητα στους «κιτρινόμαυρους» να πιάσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη βαθμολογία και να αποκτήσουν και το προβάδισμα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας και αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν από τους «ασπρόμαυρους».

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε μετά την ήττα: «Η αλήθεια είναι ότι ο αντίπαλος στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, εμείς δώσαμε πολλά φάουλ και ήταν λογικό να το εκμεταλλευτούν. Στο 2ο μέρος, ισορροπήσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αναφέρομαι στις ευκαιρίες του Μπίσεσβαρ και τη μία του Λάμπρου, δυστυχώς δεν το πετύχαμε ενώ στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ από το πέναλτι. Σίγουρα είμαστε προβληματισμένοι αλλά η μάχη δεν τελείωσε ακόμα, χάσαμε σήμερα μια ευκαιρία, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει παράπονα από τους παίκτες υποστήριξε: «Θεωρώ ότι αγωνίζεται καλά, έξω πάντα τους παίκτες μου τους υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες για το τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα, νιώθω ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια, θα πρέπει να συνεχίσουμε με θετική σκέψη, δεν έχει τελειώσει τίποτα και πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την 2η θέση».

Σχετικά με την αρνητική ενέργεια που είπε: «Όταν μιλάω για αρνητική ενέργεια, μιλάω για όλη τη σεζόν, φέτος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα η σεζόν, έχω επτά βαθμούς που έχουμε κερδίσει και τώρα δεν τους έχουμε, συνεχιζόμενους τραυματισμούς που δεν είναι φυσικοί, πάνω σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, πιστεύουμε πολύ στην άμυνα και μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας στο 2ο μέρος».