Άκπομ: Τα «θέλω» για τη νέα σεζόν και ο «πόλεμος» με Ολυμπιακό, ΑΕΚ

Για τα όνειρα του στο ποδόσφαιρο, αλλά και την ατμόσφαιρα των ντέρμπι στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ, σε live στο instagram. 

Άκπομ: Τα «θέλω» για τη νέα σεζόν και ο «πόλεμος» με Ολυμπιακό, ΑΕΚ

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Τσούμπα Άκπομ σε live που έκανε στο Instagram, μίλησε για την καριέρα του, το ποδόσφαιρο, την ομάδα του τον ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε πως τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι... πόλεμος.

Ο Άγγλος σέντερ φορ αποκάλυψε επίσης πως ο ποδοσφαιριστής πρότυπο για αυτόν δεν ήταν ο Τιερί Ανρί, όπως θα φαντάζονταν πολλοί, αλλά ο Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ όταν αγωνιζόταν στη Λιντς και ο καλύτερες συμπαίκτης του ο Αλέξις Σάντσες.

Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά του όνειρα, ο Άκπομ είπε: «Θέλω να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν. Θέλω επίσης να κατακτήσω περισσότερα τρόπαια και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Σίγουρα θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι η Premier League. Η οικογένειά μου ζει στην Αγγλία, η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτό».

Για τα ντέρμπι στην Ελλάδα υπογράμμισε: «Τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι πόλεμος. Είναι τρέλα. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει στην Αγγλία. Έρχονται οι οπαδοί και μας λένε πρέπει να τους κερδίσετε και μετά δημιουργούν μια τρελή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για τις μέρες της καραντίνας ο Άγγλος επιθετικός είπε: «Δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο όλο αυτό. Πρέπει να γυμναζόμαστε στο σπίτι. Γενικά μου πολύ η Θεσσαλονίκη, μου αρέσουν τα πάντα στην πόλη».