Χασάν: «Μου λείπετε πραγματικά και εύχομαι να σας δω σύντομα στο ''Καραϊσκάκη''» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ ευχαριστεί όλους όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Χασάν: «Μου λείπετε πραγματικά και εύχομαι να σας δω σύντομα στο ''Καραϊσκάκη''» (vid)

Ο Αχμέντ Χασάν στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ ευχαριστεί όλους όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Αιγύπτιος φορ των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι, ενώ κλείνει το μήνυμά του λέγοντας με αρκετή αισιοδοξία ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν και εύχεται να δει τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της υγείας. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους. Δεύτερον, θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες. Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες, να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι ανάγκη.

Επίσης θέλω να σας πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο. Θέλω να σας δω, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα στο ‘Καραϊσκάκη’ και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν.

Μου λείπετε πραγματικά και εύχομαι να σας δω σύντομα στο ‘Καραϊσκάκη’. Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς».