Το ξύλο στην Αμαλιάδα: Τι έγραψε ο διαιτητής στο Φ.Α- Τι καταγγέλει ο Αστέρας (pics)

Η ομάδα της Ηλείας απάντησε με δικές της φωτογραφίες στα όσα κατήγγειλε ο Ηρόδοτος για τα χθεσινά επεισόδια (13/5) στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Το ξύλο στην Αμαλιάδα: Τι έγραψε ο διαιτητής στο Φ.Α- Τι καταγγέλει ο Αστέρας (pics)

Η "απάντηση" στον Ηρόδοτο

Στον επίσημο λογαριασμό του Αστέρα Αμαλιάδας στο Facebook, αναρτήθηκαν φωτογραφίες όπου φαίνεται ο παράγοντας του συλλόγου Κώστας Ντάβαρης να χτυπιέται από τους Κρητικούς στον αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Football League.

Το σημάδι του Μωραϊτη

Ο Αστέρας υποστηρίζςι πως ο Μωραΐτης (ποδοσφαιριστής του Ηρόδοτου), είχε ήδη σημάδι στο πρόσωπο από την αρχή και δεν το απέκτησε στα επεισόδια του ημιχρόνου που οδήγησαν το παιχνίδι σε διακοπή.

Το φύλλο αγώνα

Ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Τάσης συνέταξε στο φύλλο αγώνα (πηγή: patrisnews.gr) πλήρη αναφορά των όσων κατέθεσαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, καθώς και όλα τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό, γίνεται αναφορά για "αγνώστους" που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους παίκτες που χρειάστηκε να διακομιστούν στο τοπικό Νοσοκομείο. Τέλος εξήγησε πως αποφάσισε την διακοπή της αναμέτρησης για λόγους προστασίας όσων βρίσκονταν εντός αγωνιστικού χώρου.

Υπενθυμίζουμε ότι ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες ως υπαίτιους για την επίθεση στους παίκτες του Ηρόδοτου.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το βίντεο με τo ξύλο μετά... μουσικής που έπεσε στην Αμαλιάδα (vid)