Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Άνοδος για Ηρακλή, ξύλο στην Αμαλιάδα

Ο «Γηραιός» νίκησε 2-1 τον Τηλυκράτη Λευκάδας και επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ διεκόπη το Αστέρας Αμαλιάδης-Ηρόδοτος.

Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Άνοδος για Ηρακλή, ξύλο στην Αμαλιάδα

Ο Ηρακλής αφήνει πίσω του τη Γ’ Εθνική, αφού εξασφάλισε την επιστροφή του στη Football League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε του Τηλυκράτη με σκορ 2-1 και ανέβηκε έτσι στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο «Γηραιός» κατάφερε να πετύχει τη σπουδαία νίκη χάρη σε γκολ των Παπαδόπουλου και Τάι, ενώ είχε ισοφαρίσει για την ομάδα της Λευκάδας ο Καββαδίας. Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο έδωσε το παρών αρκετός κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης που πανηγύρισε τη νίκη και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα ματς που απομένουν με Βόλο και Απόλλων Παραλιμνίου είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά το σημαντικότερο για τον Ηρακλή είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ηγηθεί της νέας ΠΑΕ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84΄ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (65΄ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86΄ Ντε Σμεντ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

Ξύλο και διακοπή στην Αμαλιάδα

Από τον Βόρειο όμιλο εκτός από τον Ηρακλή στην Football League ανέβηκε και ο ΝΠΣ Βόλος που επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και εξασφάλισε την άνοδο του.

Στο Νότιο όμιλο τα πάντα είναι ανοικτά, αφού Εθνικός και Αήττητος Σπατών έμειναν στο 0-0, ενώ στο Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος διεκόπη λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οπαδοί του Αστέρα Αμαλιάδας επιτέθηκαν στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη βγουν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο έκαναν και οι διαιτητές και την επίθεση κατήγγειλε επίσημα ο Ηρόδοτος μέσω της σελίδας του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βόρειος όμιλος

Ηρακλής – Τηλυκράτης 2-1

Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΠΣ Βόλος 0-1

Βαθμολογία:

  1. Ηρακλής 12 (7-1)
  2. Βόλος 9 (4-2)
  3. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (0-3)
  4. Τηλυκράτης 2014 1 (1-6)

Επόμενη αγωνιστική:

ΑΠΣ Βόλος – Ηρακλής

Απόλλων Παραλιμνίου - Τηλυκράτης

Νότιος όμιλος

Εθνικός – Αήττητος Σπάτων 0-0

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος ΔΙΑΚΟΠΗ

Βαθμολογία:

  1. Αήττητος Σπάτων 8 (5-3)
  2. Ηρόδοτος 4 (5-1)
  3. Αστέρας Αμαλιάδας 3 (4-7)
  4. Εθνικός 3 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική:

Αήττητος Σπάτων – Αστέρας Αμαλιάδας

Ηρόδοτος – Εθνικός