Δυο συλλήψεις για το ξύλο στην Αμαλιάδα- Μεσάνυχτα έφυγε ο Ηρόδοτος

Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες ως υπαίτιους για την επίθεση στους παίκτες του Ηρόδοτου στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Δυο συλλήψεις για το ξύλο στην Αμαλιάδα- Μεσάνυχτα έφυγε ο Ηρόδοτος

Το χθεσινό (13/5) παιχνίδι για τα μπαράζ της Γ' Εθνικής ανάμεσα στον Αστέρας Αμαλιάδας και τον Ηρόδοτο διεκόπη λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο όταν οι οπαδοί του Αστέρα Αμαλιάδας επιτέθηκαν στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Με παίκτες τραυματισμένους από την επίθεση ο Ηρόδοτος δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο. Το ίδιο έκαναν και οι διαιτητές.

Ο Ηρόδοτος, ανάρτησε στο Facebook φωτογραφίες με τους χτυπημένους ποδοσφαιριστές του, μερικοί από τους οποίους διανυκτέρευσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 36χρονου και ενός 44χρονου. Ο πρώτος μάλιστα κατηγορείται ότι τραυμάτισε δυο παίκτες και έναν αστυνομικό!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 36 και 44 ετών, διότι κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ομάδων Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος Κρήτης, ο μεν 36χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με τα άκρα του τραυμάτισε δύο παίκτες και έναν αστυνομικό, ενώ ο δε 44χρονος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων που τραυμάτισαν έναν παράγοντα και τρεις παίκτες. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών».

Η αποστολή του Ηροδότου αποχώρησε από το γήπεδο τα μεσάνυχτα και διανυκτέρευσε στην Πάτρα, όπου ακόμα βρίσκεται.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τo ξύλο μετά... μουσικής που έπεσε στην Αμαλιάδα (vid)