Γιαγιά διέκοψε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Μέτσοβο (vid)

Την ενοχλούσε η φασαρία και αποφάσισε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει τα παράπονα της στο διαιτητή της αναμέτρησης.

Γιαγιά διέκοψε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Μέτσοβο (vid)

Ένα απίθανο σκηνικό σημάδεψε τον αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στο Μέτσοβο. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Μετσόβου και ο Ολυμπιακός Βοτανικού διασταύρωναν τα ξίφη τους σε ένα ματς που έμεινε στο 1-1 και διεξήχθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Ερασιτεχνικής.

Κι ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 68ο λεπτό μία γιαγιά έφυγε από το σπίτι της που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο λόγος της εισβολής της είχε να κάνει με τη φασαρία που γινόταν και η οποία την ενοχλούσε. Πήγε στο γήπεδο, λοιπόν, προκειμένου να διακόψει την αναμέτρηση και να κάνει τα παράπονα της στον διαιτητή.

Ο ρέφερι, Δημήτρης Θάνος διέκοψε για ελάχιστα δευτερόλεπτα την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά μετά από παρότρυνση του προέδρου του Μετσόβου η ηλικιωμένη κυρία αποχώρησε και επέστρεψε στο σπίτι της.

Κατά τα άλλα ο ΠΑΣ Μετσόβου έχει εξασφαλίσει την άνοδο του στην Α’ κατηγορία έπειτα από 13 χρόνια, ενώ ο Ολυμπιακός θα την διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ.

Δείτε το σχετικό βίντεο του www.passports.gr