ΠΑΕ Παναχαϊκή: Έφεση κατά της απόφασης της αδειοδότησης

Η Παναχαϊκή είναι μία από τις πέντε ομάδες που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επιτροπή αδειοδότησης της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Η Αχαϊκή ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Έφεση κατά της απόφασης της αδειοδότησης

Η Παναχαϊκή θα κάνει προσφυγή έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ο λόγος που δεν πήρε άδεια είναι επειδή έλειπε ένα πιστοποιητικό που δεν προσκομίστηκε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή την δημοσιοποίηση της απόρριψης του φακέλου αδειοδότησης, ενημερώνει πως η απόρριψη οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικό θέμα το οποίο δεν είναι ικανό να στερήσει από την ομάδα μας την επί ίσοις όροις συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, ούτε τις νομικές που είναι πλήρως διευθετημένες παρά αφορά ένα απλό πιστοποιητικό έγγραφο το οποίο δεν προσκομίστηκε.

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το συγκεκριμένο κομμάτι της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής αδειοδοτήσεων:

"Η αιτούσα, με επιμέλεια, έχει οργανώσει τις διάφορες δραστηριότητες της ομάδας της, χωρίς να παρατηρούνται οποιεσδήποτε ελλείψεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συμμορφωθείσα απόλυτα και με τις νομικές της υποχρεώσεις.

Επίσης, η αιτούσα ανταποκρίθηκε πλήρως και στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξόφλητες ή μη διακανονισμένες προς άλλες Π.Α.Ε. και προς εργαζομένους της, όπως επίσης, έχει αποπληρώσει και, κατά περίπτωση, διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, όπως προκύπτουν, όλα αυτά, από τα προσκομισθέντα στη Διεύθυνση Αδειοδότησης αποδεικτικά έγγραφα στοιχεία.

Ωστόσο, η αιτούσα δεν πληροί τα διοικητικά κριτήρια και συγκεκριμένα, το υποχρεωτικό κριτήριο του άρθρου 37 του Κανονισμού (Βοηθός επικεφαλής προπονητή της πρώτης ομάδας)".

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης»