Κ19: Ο Ολυμπιακός 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Η Κ19 του Ολυμπιακού πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 3-0 για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. 

Κ19: Ο Ολυμπιακός 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στον Ρέντη οι Νέοι του Ολυμπιακού ήθελαν να αντιδράσουν και να πετύχουν μία νίκη με αρκετά γκολ.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό έκρυβε αρκετούς κινδύνους αλλά οι Πειραιώτες έκαναν σωστά τη δουλειά τους κατακτώντας τη νίκη με 3-0 κάτω από δύσκολες καιρικά συνθήκες. Με το σφύριγμα της έναρξης οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες έδειξαν τις διαθέσεις πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» χάρη σε πλασέ του Ντουμάνη ενώ λίγο μετά ο Μαρίνος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος με τους Αγρινιώτες να μην έχουν περιθώρια αντίδρασης απέναντι στους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 55' διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ του Βοΐλη.

Το κερασάκι στη τούρτα του Ολυμπιακού έβαλε στις καθυστερήσεις ο Φέκκας που είχε αντικαταστήσει νωρίτερα τον Ξενιτίδη.

Παναιτωλικός: Παρδαλός, Παναγιωτίδης, Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας, Μελιάδης, Φυτόπουλος, Τσιαντής, Φραντζέσκος, Σκόνδρας (54’ Ντόβας), Διγκόζης (64’ Νικολάου), Καββαδίας (λ.τ. 13’ Πανταζής).

Ολυμπιακός: Στουρνάρας, Ράμα, Μποσκουΐδης, Γκοτζαμανίδης (75' Τσερκώνης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης (69' Φέκκας), Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Ντουμάνης, Βοΐλης, Μπουλάρι (66' Γλυνός).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Α.Ο. Ξάνθη-ΑΕΚ 2-4

Ατρόμητος-Απόλλων Σμ. 0-0

Πανιώνιος-ΑΕΛ 2-0

ΠΑΟΚ-Λαμία 1-0

Παναθηναϊκός-Άρη 4-1

Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός 3-1

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (αναβλήθηκε)