Εθνικός: «Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο, είσαι άξιο των διοικούντων σου»

Καυστική ανακοίνωση -με πολλά υπονοούμενα προς τα κέντρα αποφάσεων- εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Νεάπολη (1-1).

Εθνικός: «Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο, είσαι άξιο των διοικούντων σου»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία στη σημερινή αναμέτρηση με τη Νεάπολη (1-1), έχει ο Εθνικός, στον οποίοακυρώθηκαν δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε περίτρανα πως τα πρωταθλήματα κρίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων και μόνο. Η σημερινή διαιτησία συνεπικουρούμενη από την άρτια εκτελεσθείσα αποστολή των βοηθών που ακύρωσαν δυο πεντακάθαρα γκολ του Εθνικού επιβεβαίωσαν με τον πιο σαφή τρόπο τις προθέσεις τους.

Προφανώς δεν έπρεπε να κερδίσει με πολλά γκολ ο Εθνικός γιατί μετράνε και οι ισοβαθμίες. Ήταν φανερό. Δεν περίμεναν όμως να στεφθεί με τόση επιτυχία η αποστολή τους ύστερα από την μια τελική προσπάθεια των γηπεδούχων από τα 40 μέτρα ύστερα από στημένη φάση. Άξιοι, θα πάτε μπροστά.

Για την ιστορία, ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. γνωρίζοντας πως αγωνίζεται κόντρα στα κέντρα αποφάσεων που θα έπιαναν δουλειά, είχε επισήμως ζητήσει από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ -από την περασμένη Τρίτη- τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών και παρατηρητή, που δεν ανήκουν σε όμορες ενώσεις, για όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

Εις μάτην, φαίνεται πως ασχολούνταν με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έχετε προ πολλού διαλύσει, μην ασχολείστε.

Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο, είσαι άξιο των διοικούντων σου».