Μελισσανίδης: Κατέβηκε στο ιατρείο για να πάρει χάπι

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατευθύνθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ.  

Μελισσανίδης: Κατέβηκε στο ιατρείο για να πάρει χάπι

Ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον του Δημήτρη Μελισσανίδη πως καμία σχέση δεν είχε η παρουσία του στους γύρω χώρους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, με τον διαιτητή της συνάντησης.

Διευκρινιζόταν πως κατέβηκε από τα επίσημα για να πάει στο ιατρείο του Σταδίου προκειμένου να πάρει ένα χάπι επειδή δεν ένιωθε καλά, έχοντας μια έντονη αδιαθεσία. Απολύτως καμία επαφή δεν είχε με το γραφείο των διαιτητών, επέμεναν.

Παρ’ όλα αυτά, παραδέχονταν πως πράγματι μίλησε λίγο με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, αλλά επειδή εκείνοι του απηύθυναν τον λόγο και όχι γιατί ο ίδιος είχε κάποια τέτοια πρόθεση.

Ο Βασίλης Δημητριάδης διαπληκτιζόταν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννη Αγγελόπουλο και κάποιοι από τους φιλοξενούμενους φώναξαν προς το μέρος του Μελισσανίδη που ήταν στον χώρο.

«Τι θέλετε ρε;» τους απάντησε εκείνος και όπως έλεγαν στο περιβάλλον του επιχειρηματία δε συνέβη τίποτε περισσότερο, επαναλαμβάνοντας πως δεν υπήρξε κανένα ζήτημα με τον διαιτητή του ματς.