Τα περί ντου Μελισσανίδη, η «καμπάνα» στον Ουάρντα και ο κατά Κούγια «νιάου νιάου η γατούλα τίγρης»

Τι αναφέρει ο Ατρόμητος, τι υποστηρίζει η ΑΕΚ και γιατί ανακατεύτηκε ο ιδιοκτήτης της Λάρισας.

Τα περί ντου Μελισσανίδη, η «καμπάνα» στον Ουάρντα και ο κατά Κούγια «νιάου νιάου η γατούλα τίγρης»

Τελικά, όλοι συναντήθηκαν χθες στη φυσούνα του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο αλλά ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή για ότι συνέβη εκεί. Στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο διαιτητής του αγώνα Τάσος Παπαπέτρου και οι παράγοντες του Ατρόμητου.

Μια συνάντηση εκρηκτική που προκάλεσε ακόμα και την αντίδραση του Αλέξη Κούγια.

Ο Ατρόμητος συνέδεσε τη συγκεκριμένη συνάντηση με τα όσα έγιναν με τον Ουάρντα και την ανάρτησή του στα social media. «Ο σεβασμός είναι μια έννοια που πρέπει να ισχύει και από τις δύο πλευρές! Εμείς θα επιληφθούμε για το θέμα του Ουάρντα με τη σοβαρότητα που του αρμόζει. Εσείς όμως θα πρέπει να απολογηθείτε για τις άσχημες συμπεριφορές του ημιχρόνου που θύμισαν παλιές εποχές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας του Ατρόμητου, Χρήστος Γαλαριώτης.

Διευκρίνιση για τις άσχημες συμπεριφορές του ημιχρόνου από την πλευρά του Ατρόμητου -που δεν κάνει λόγο για ντου Μελίσσανίδη- δεν υπήρξε. Υπήρξε όμως από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία υποστηρίζει ότι υπήρξε ένταση στο ημίχρονο στη φυσούνα, την ώρα που παράγοντες του Ατρόμητου διαμαρτύρονταν έντονα προς τον Παπαπέτρου. Εκεί βρέθηκαν και οι παράγοντες της ΑΕΚ, μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως υποστηρίζουν στην ΑΕΚ, παράγοντές της, αλλά όχι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τα έβαλαν με τους παράγοντες του Ατρόμητου και όχι με τον Παπαπέτρου.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό του Ατρόμητου «θα επιληφθούμε για το θέμα του Ουάρντα», πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει η σκέψη ακόμα και για διακοπή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Μετά από όλα αυτά προέκυψε προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κ. Κούγιας αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα από το δημόσιο ραδιόφωνο για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος ΑΕΚ – Ατρόμητος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου

Είμαι βέβαιος ότι ο Αλέξης Δέδες, Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, θα ξεχάσει ότι μέχρι πριν από ένα χρόνο ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ και υπάλληλος του νιάου νιάου η γατούλα τίγρη, δεν πάω ούτε στην τουαλέτα χωρίς μπράβους, άντρακλα, έντιμου μεγαλοεπιχειρηματία που τίμησε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, Δημήτρη Μελισσανίδη και θα στείλει, όπως κάνει κάθε μέρα για εμένα, το βίντεο και τις αναρτήσεις των sites για τα όσα έκανε αυτός ο ψευτόμαγκας συνάδελφος ιδιοκτήτης ΠΑΕ στο ημίχρονο στο χώρο των αποδυτηρίων του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Είμαι βέβαιος ότι και ο διαιτητής κ. Παπαπέτρου τα έχει καταγράψει λέξη προς λέξη στο φύλλο αγώνος, ώστε ο έντιμος ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Λαϊνης να τα αξιολογήσει αυτά και θα κρίνει με την ακέραια και ανεπηρέαστη εισαγγελική κρίση του αν είναι δυσφήμηση του αθλήματος.

Είμαι βέβαιος ότι τα ίδια έχει αποτυπώσει στην έκθεση του ο παρατηρητής της SuperLeague που σήμερα θα μάθω το όνομα του.

Τα υπόλοιπα στο Συμβούλιο.

Με εκτίμηση και σεβασμό στους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου,

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Ιδιοκτήτης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ

Υ.Γ . Αλήθεια μήπως υπάρχει Ομερτά είτε από φόβο είτε από συμφέρον για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Περιμένω με λαχτάρα να πουλήσω τις μετοχές της ΑΕΛ σε κάποιο έντιμο άνθρωπο και μετά χωρίς φόβους διώξεων, αλλά μόνο μέσα από τη Δικαιοσύνη θα τα πούμε όλα κ.κ. Εξυγιαντές.

Είμαι ο μόνος που δικαιούμαι να ομιλώ.

Υ. Γ. Συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης, έγκριτο Εισαγγελέα κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο, γιατί με την ενέργεια του να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός και τον περιβόητο στοιχηματισμό που απέφερε κέρδη εκατομμυριίων ευρώ σε όσους γνώριζαν το στήσιμο και με το οποίο ασχολείται η Interpol, έσωσε το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης.