Κ19: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 3-1: Στο κόλπο της δεύτερης θέσης οι «ερυθρόλευκοι»

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

 Κ19: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 3-1: Στο κόλπο της δεύτερης θέσης οι «ερυθρόλευκοι»

Την νίκη με 3-1 πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στους αντίστοιχους της ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League K19.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες τόσο στο κέντρο όσο και στα πλάγια. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 8' με τον Γκοτζαμανίδη να νικά με ωραία κεφαλιά τον Τάφα έπειτα από την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Τσερκώνη.

Οι Πειραιώτες έχοντας πάρει το προβάδισμα έκλεισαν τους χώρους στους «κιτρινόμαρους» που πήραν μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν ανησύχησαν τον Καραργύρη.

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο ρυθμός έπεσε κάτι που διευκόλυνε τους γηπεδούχους οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Ο Γιούσης έκανε το σουτ ο Καραργύρης απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά ο Πατρινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι παίκτες του Κωστένογλου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην ανατροπή.

Οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες χτυπούσαν στην αντεπίθεση και στο 77' διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Ξενιτίδης έβγαλε μία όμορφη μπαλιά με αποδέκτη τον Μπουλάρι και εκείνος με μία παλικαρίσια ενέργεια χρίστηκε σκόρερ.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Σουρλής βγήκε απέναντι από τον Τάφα και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-1. Με αυτή του την νίκη ο Ολυμπιακός μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση του από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Τσερκώνης(Μαρίνος 66'), Σουρλής, Ντότης(Ντουμάνης 59'), Βοΐλης(Μπουλάρι 39').

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Αρβανίτης, Μπογκντάνι(Τσέλιος 82'), Σαρδέλης(Μάρκου 84'), Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης, Πατρινός (Μαχαίρας 69').

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 1-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-0

Άρης-Πανιώνιος 4-0

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΑΕΛ-Α.Ο. Ξάνθη 0-1

Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ 0-4