Ο σοβαρός τραυματισμός παίκτη του Απόλλωνα Ρεθύμνου (vid)

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο νεαρός Σωτήρης Πόλκας στον αγώνα με την Επισκοπή 2010 για τη Β' ΕΠΣ Ρεθύμνου. Συγκινητικό μήνυμα συμπαράστασης και ενότητας στο τέλος του ματς από τους παίκτες και τον δύο ομάδων και τον προπονητή των γηπεδούχων Μανώλη Γωνιωτάκη!

Ο σοβαρός τραυματισμός παίκτη του Απόλλωνα Ρεθύμνου (vid)

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Σωτήρη Πόλκα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Ρεθύμνου και την Επισκοπή 2010 για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρενεβλήθη την ώρα που αντίπαλος ετοιμαζόταν να πιάσει ένα δυνατό σουτ, με αποτέλεσμα αντί για τη μπάλα να κλωτσήσει με μεγάλη δύναμη το πόδι του Πόλκα, ο οποίος αμέσως έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητής κάλεσαν αμέσως ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια ασθενοφόρο, καθώς ήταν εμφανές ότι ο νεαρός παίκτης είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι, στο ύψος του αστραγάλου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο άπαντες ήταν φανερά επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Πόλκα.

Αξιέπαινη η κίνηση του προπονητή του Απόλλωνα, Μανώλη Γωνιωτάκη, μετά τη λήξη του ματς, όταν συγκέντρωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων και όλοι μαζί φώναξαν «Σωτήρης», στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και ενότητας!

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ - σκληρές εικόνες):