Δόξα Δράμας: «Δεν γίνεται να έχει καθαρίσει το γήπεδο μέχρι αύριο»

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης την Δευτέρα, 7/1, εξέδωσε η Δόξα Δράμας.

Δόξα Δράμας: «Δεν γίνεται να έχει καθαρίσει το γήπεδο μέχρι αύριο»

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, 6/1 όμως το γήπεδο της Δόξας κρίθηκε ακατάλληλο για ποδόσφαιρο, αφού υπήρχε χιόνια και πάγος και κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι δύο ομάδες θα πρέπει να είναι αύριο την ίδια ώρα στην έδρα της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει ο αγώνας, όμως οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον!

Η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει:

«Την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραΐσκάκης (15.00), ο διαιτητής της αναμέτρησης Πέτρος Τσαγκαράκης του συνδέσμου Χανίων, μαζί με τους βοηθούς του Αντώνη Αναστασάκη (Χανιά) και Γιάννη Κοκμοτό (Δωδεκανήσου) και τον τέταρτο διαιτητή Άγγελο Αγγελάκη (Μακεδονίας), επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο οποίος κρίθηκε επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Έπειτα από αυτή τη διαπίστωση ο αγώνας αναβλήθηκε. Οι δύο ομάδες θα παραστούν αύριο, την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Δόξας και αν αυτό κριθεί κατάλληλο, τότε θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως ορίζει ο ΚΑΠ.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα από την περιφέρεια και τον Δήμο Δράμας. Σε αυτά υπάρχει απάντηση από την περιφέρεια και το Δήμο ότι αδυνατούν να συνδράμουν στις ενέργειες των ιθυνόντων της ομάδας, για καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη, οπότε και προβλέπεται ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Επίσης υπάρχει και η βεβαίωση της γεωπόνου ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει ο καθαρισμός του αγωνιστικού χώρου και σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο, τότε κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη ζημιά ο χλοοτάπητας».