Super League Κ19: «Σβηστή» νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-0 την ΑΕΛ

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ΑΕΛ με 2-0 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 15η αγωνιστική της Super League K19. 

Super League Κ19: «Σβηστή» νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-0 την ΑΕΛ

Την νίκη με 2-0 πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ για την 15η αγωνιστική της Κ19. Οι Πειραιώτες σημείωσαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ αλλά οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 31' ο Σουρλής με ωραίο πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν στο 2-0 χάρη σε τέρμα του Βοΐλη έπειτα από σέντρα του Μαρτίνη στο 51'.

Στα υπολλειπόμενα λεπτά δεν άλλαξε το σκηνικό του αγώνα με τον Ολυμπιακό να κατακτά ένα σημαντικό τρίποντο. Να σημειωθεί πως στον αγώνα έδωσαν το παρών ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντεστό που παρακολουθούν συστηματικά την απόδοση των παικτών της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τσάβος, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Γλυνός, Μαρίνος, Ντουμάνης (88' Μπου), Σουρλής (62' Ντότης), Βοΐλης (75' Μπουλάρι).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Δημητρακούδης, Πλατάνας, Φουρκιώτης, Τάρτας, Ζαχαράκης, Μπάμης, Ζιάκας (64' Κουτσούκης), Πινάκας, Δακτύλας (76' Διγκόζης), Χαλάτσης (64' Μούξιος).