Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Στον τελικό και ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 95'!

Με γκολ του Τζαμαλή στο 90'+5' ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League!

Πρωτάθλημα Εφήβων Κ17: Στον τελικό και ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Παναθηναϊκό με γκολ στο 95'!

Ο Ολυμπιακός είναι ο δεύτερος φιναλίστ του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Super League που διεξάγεται στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς μετά τον ΠΑΟΚ πέρασε κι αυτός στον μεγάλο τελικό αποκλείοντας τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό!

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες, όμως το 0-0 παρέμενε και έτσι όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες όδευαν προς τη διαδικασία των πέναλτι.

Στο 90'+5' όμως ο Τζαμαλής φάνηκε να έχει διαφορετική... άποψη, καθώς ύστερα από κόρνερ σκόραρε από κοντά με σουτ, έγραψε το 1-0 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Πειραιά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Απόστολος Παπαβασιλείου): Ζώγας, Χαντζάρας, Καρούζος, Βενάκης (81’ Λατιφάι), Καλοσκάμης (6’ λ. τρ. Βύντρα), Πάνος, Ουζουνίδης (81’ Τσερεβελάκης), Μαρκεζίνης, Σώκος, Ζέκα (70’ Θεοχάρης), Τρίκατζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (62’ Καρακώστας), Μιχαηλίδης (62’ Βασιλακόπουλος), Φλούδας, Τζαμαλής, Πλης, Κτενάς (72’ Δαρβίρας, 90’+1’ λ. τρ. Ζουριδάκης).