Football League: «Ζευγάρωσε» τις νίκες του ο Βόλος

Τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες πέτυχε η ομάδα της Μαγνησίας, επικρατώντας δύσκολα του Απόλλωνα Πόντου με 2-0.

Football League: «Ζευγάρωσε» τις νίκες του ο Βόλος

Έστω και αν δυσκολεύτηκε απέναντι στον αξιόμαχο Απόλλωνα, ο ΝΠΣ Βόλος πέτυχε τον στόχο του κερδίζοντας 2-0 και «ζευγαρώνοντας» τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αρχικά σκοράροντας στο 23' με το αυτογκόλ του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β' μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Μάντζη να «καθαρίζει» οριστικά το ματς για τους Βολιώτες στο 82' ύστερα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, γράφοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ρούσσος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο (84' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (65' Πέντα), Λούκας (56' Δόρης), Κότο, Μάντζης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάης, Πορτουλίδης, Τσουμάνης (63' Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (74' Σπόλιαριτς).