Κύπελλο ΕΠΣΑ: Άρης Πετρούπολης – Νέα Ιωνία 0-2: Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος !

Η Νέα Ιωνία επικράτησε του Άρη Πετρούπολης με 2-0 και αναδείχθηκε Κυπελλούχος στην Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία της

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Άρης Πετρούπολης – Νέα Ιωνία 0-2: Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κυπελλούχος !

Έγραψε ιστορία η Νέα Ιωνία, καθώς επικράτησε του Άρη Πετρούπολης με 2-0 στην Ριζούπολη και κατέκτησε για πρώτη φορά το Κύπελλο ΕΠΣΑ ! Οι «κυανόλευκοι» αν και αγωνίζονται μία κατηγορία ποιο κάτω από τον Άρη και εν προκειμένω στην Α’ ΕΠΣΑ, στάθηκε ανταγωνιστικά, ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και έφθασε στη μεγάλη νίκη.

Τα γκολ πέτυχαν στο 30’ ο Ραυτόπουλος με σουτ έπειτα από λάθος του Γκότοβου (1-0) και στο 44’ ο Βεζυρτζόγλου με σουτ εκτός περιοχής έπειτα από πάσα του Αντωνόπουλου. Ο Άρης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν το θεωρητικό φαβορί, αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει στο «Γεώργιος Καμάρας» και δεν μπόρεσε να κατακτήσει για πρώτη φορά, στην δική του ιστορική διαδρομή το Κύπελλο Αθηνών,

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (53’ Τσουβαλτσίδης), Κορώνης (87’ Θεοδωρακόπουλος), Καρδάμης, Γκότοβος, Σκεντεράι, Ντόη, Τσίτσαρης, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Αμπάνκουα.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος Δ. (λ. τ. 49’ Ντεμπά), Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης (67’ Μαρίνου), Κωνσταντίνου, Τζαμάι (77’ Γερόιλυμος), Σταύρου, Βεζυρτζόγλου, Φερναντίνιο (77’ Μπάστας), Αντωνόπουλος (67’ Πλατέλλας).